Regulament General Ed Sheeran, 24 August

23 08. 2024, 11:48

Deschiderea porților: 16:00

Program casă de bilete: 12:00 – 19:30 

Program puncte de informare bilete: 16:00 – 19:30

  1. Pentru a putea intra în locația concertului, participanții trebuie să dețină:

– biletele achiziționate

– confirmarea plății

Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrare și, la cerere, dovada plății biletelor.

Accesul în locația concertului va fi permis doar pe baza unui bilet valid. Participanții trebuie să păstreze biletul pe toată durata concertului.

  1. Obiecte interzise:

– genți sau rucsacuri mari (mai mari decât o coală A4);

– sticle, conserve;

– alimente sau băuturi din afara locației;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte laser (de exemplu, pointere, brichete cu laser);

– iPad-uri, tablete, camere GoPro sau similare, selfie stick-uri;

– DRONE (de orice dimensiune);

– bannere sau postere mai mari decât o coală A3;

– umbrele (în caz de ploaie, sunt permise doar pelerine de ploaie);

– camere foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiective detașabile);

– înregistratoare audio și video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– cuțite, spray-uri paralizante, lanțuri sau alte obiecte periculoase;

– alcool;

– alimente, băuturi sau lichide de orice fel;

– droguri ilegale / interzise / periculoase / toxice sau substanțe / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale clar dovedite (persoanele cu afecțiuni medicale trebuie să aibă dovada că pot intra la eveniment cu medicamentele necesare).

Este strict interzisă vânzarea băuturilor alcoolice, energizantelor și țigărilor către persoane sub 18 ani la punctele de vânzare din stadion.

Pentru o experiență sigură, puteți găsi mai multe informații pe www.ana.gov.ro – campania Festival Sigur.

  1. Participanții sunt obligați să se supună controlului corporal realizat la intrare de echipa de securitate.
  2. Participarea la eveniment este pe propria răspundere, inclusiv pentru:

– persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale de sunet, efectele vizuale și audio reprezintă un risc, își asumă întreaga responsabilitate pentru daunele pe care le-ar putea suferi participând la acest eveniment. Spectacolul poate include și efecte de lumină puternice care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

  1. Organizatorul recomandă utilizarea transportului public pentru a evita aglomerația în trafic.

Cu ocazia concertului, programul Societății de Transport București (STB) va fi prelungit până la ora 00:30.

  1. Accesul în zona concertului va începe la ora 16:00. Deoarece pot apărea cozi și întârzieri în program din cauza traficului și procesului de acces, participanții sunt rugați să ajungă cât mai devreme posibil la intrare. După deschiderea porților, accesul se va face pe tot parcursul evenimentului. Concertul are loc în aer liber.
  2. În timpul evenimentului, participanții sunt rugați să păstreze locurile (pentru biletele cu locuri) și sectoarele (pentru biletele pe teren). Persoanele care doresc să părăsească zona evenimentului pot face acest lucru, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să cumpere bilete noi.
  3. Prezența copiilor sub 6 ani nu este permisă la eveniment. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani pot intra doar cu bilete valabile și însoțiți de un adult. Copiii cu vârsta între 14 și 18 ani pot veni neînsoțiți cu bilete valabile DOAR dacă au un mandat semnat de un părinte / tutore legal.
  4. Accesul cu animale de companie este strict interzis.
  5. Pe toată durata evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia doar în condițiile comunicate la acreditare. Participanții recunosc că există posibilitatea să apară în astfel de materiale, fără a putea formula pretenții asupra drepturilor asupra acestor materiale.

Organizatorul are dreptul de a utiliza aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (de exemplu, Facebook, Instagram, YouTube, etc.) și de a le folosi în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul. Participanții au dreptul să filmeze și să fotografieze zonele la care au acces, dar vor folosi acest material exclusiv pentru uz personal.

  1. În timpul evenimentului, participanții sunt rugați să respecte agenții de securitate, să colaboreze cu aceștia și să urmeze instrucțiunile acestora în caz de urgență. În caz de incidente violente sau de punere în pericol a integrității corporale a altora, personalul de securitate va putea decide excluderea persoanelor implicate din locație.
  2. Accesul este interzis persoanelor aflate sub influența alcoolului.
  3. Persoanele cu afecțiuni medicale sau cu dosare medicale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat punct de prim ajutor și pot participa la spectacol doar însoțite de o altă persoană.
  4. Politica de vânzare a biletelor

Biletele pentru concert, care sunt încă disponibile în număr limitat, pot fi încă achiziționate online pe www.cts.eventim.ro și în ziua evenimentului la Arena Națională, la Casa de Bilete situată la intrarea din Bvd. Basarabia. O persoană poate comanda până la 6 bilete pe numele său și la momentul accesului la spectacol. Titularul principal al rezervării trebuie să fie prezent pentru ca întregul grup să poată intra în locație, și să aibă un act de identitate valabil și confirmarea rezervării. Biletele achiziționate de pe site-uri terțe și de la revânzători neautorizați nu sunt valabile pentru acces.

Intrarea este permisă doar prin zonele desemnate. La intrarea în stadion, participantul acceptă și devine conștient de acest regulament, afișat în locuri vizibile.